Ostokset Balilla

Bali on indonesialainen saari, yleisesti kutsuttu ”Jumalien saareksi” ja tunnettu lomakaupungeistaan, rannoista, vieraanvaraisuudesta, sukeltamisesta, kulttuurista ja joogakeskuksista sekä surffauskouluista. Tämän seurauksena tulee paljon ostosmahdollisuuksia ostajille, voi ostaa kotoperäisiä tuotteita kuten designervaatteita, hienon hienoja maalauksia, päähineitä, koristeita ja huonekaluja, kulta- ja hopeakoruja, naamioita ja tekstiilejä.

Kuta on Balin pääkauppa-alue. Siellä on laaja valikoima ostoskeskuksista marketteihin, jotka myyvät designervaatteita, t-paitoja, lippiksiä, sortseja, lahjoja, matkamuistoja, tuoksuja, joogavaatteita, luonnonsaippuoita jne. Sukawatissa, Jalan Raya, Sukawati, Gianyar, Ubud, Tegallalang marketit, voit löytää vaihtelevia taidetuotteita mukaan lukien kudottuja tuotteita, koreja, vaatteita, huiveja, sandaaleja, jne. erityisesti kylistä.

Ostaessa kaupungin lähiöistä ja ranta-alueilta, tuotteet ovat reilunhintaisia, eikä tinkiminen ole sallittua. Kylissä kuitenkin, asiata ovat huomattavasti halvempia ja hinnoista voi tinkiä, jos on kärsivällisyyttä, huumoria ja kokemusta tehdä niin.